live update

Jag sitter just nu i Oskarshamn vid Esters dator. Ester ligger och sover på en madrass, Esters pappa (Ragnar) snarkar i Esters säng medans mamma Eva lagar mat i köket. Det är första gången jag träffer Esters föräldrar vilket är och hittils varit mycket spännande. Jag var ganska nervös inför detta möte, naturligt, men det har gått väldigt bra. Båda är väldigt trevliga och roliga. Jag vågar inte skriva något annat eftersom jag vet att Eva läser min blogg, men det är lungt faktiskt för det finns ingen som helst anledning att skriva något annat.

Eva trigga Ester igår till att köpa en hamster, en hamster som jag fick lov att döpa. Den heter Rami Rantanen efter Trelleborgs kvalhjälte 1997, han sköt årets mål när han räddade TFF kvar i allsvenskan. Jag tyckte att de var ett passande namn med tanke på att TFF möter bajen idag på söderstadion, matchen tv-sänds och jag, Ester och hennes föräldrar ska se den.

Förresten, min dator har kraschat så nu kommer det inga inlägg förrän den är fixad igen. Sen har jag inte varit den flitigaste att uppdatera så ni kommer förmodligen inte märka någon skillnad.

Vid tangentbordet, W. Larsson.

våffelkyrka

Igår så var det premiär i Ulircehamn. Det var uppstart för våffelkyrkan. För er som inte vet vad en våffelkyrka är så är det en kyrka som delar ut våfflor och försöker berätta om Jesus. Inget mer, inget mindre. Vi rigga upp ett partytält, en husvagn, lite musik, några bord och en grill nere på stan sen var det bara att sätta igång. Det var verkligen hur kul som helst. Vi kommer köra med våffelkyrkan en gång i månaden ungefär. Det är riktigt kul att de händer lite mer och annorlunda saker i och utanför kyrkans väggar.

Har finbesök av Micke i helgen. Dagen efter våffelkyrkan (idag) spenderades framför premier league och sen på kvällen åkte vi till jönskvarna och besökte move (move08.se). Skitkul var att dom skulle ha modevisning och jag visste inte att min bror skulle vara manikäng mot hans vilja. Jag var så glad över att få vara ett vittne till detta och så klart har jag film på kalaset.

Nu väntar Micke på att jag ska släcka ner så det ska jag. Sömn nästa och mötesledning imorgon. Godnatt!

the office

Den här veckan har varit väldigt skön. Allt arbete har kommit igång i kyrkan, nästan allt iaf. Kill och tjejgrupperna har kommit igång och det har gått riktigt bra. Jag har blivit fylld med tro för dessa två verksamheter. I veckan har det även blivit klart och officiellt att jag och Mick (Mick är ny ungdomsledare i missionskyrkan här i stan) kommer finnas till på tingsholmsgymnasiet en dag i veckan som kamratstödjare. Jag är verkligen inspirerad för detta! Vi hade även vår första gemensamma ungdomssamling, pingst och mission. Det kom över 40 personer, succé! Det va inte bara en vanlig ungdomsamling igår utan även ett 81års kalas. Det är nämligen så att jag fyllde 23 år igår, Jakob fyllde 24, Marcus 20 och Elias 14. Så roligt att alla vi fyller på samma dag. Under kvällen så bjöds det på varmkorv, tårta, paj, kladdkaka och glass.
Sen har jag har jag besök i helgen av min mor och bror. Kul att träffa dom igen. Brorsan har ju börjat på tmu och det är ju kul att få höra lite vad som händer och min kära mor har varit ensam i trelleborg ett tag nu i och med att farsan är på Kuba.

Annars har veckan varit väldigt rolig också. Har börjat streckse den amerikanska versionen av the office. Det är något av det bästa jag någonsin sett, det är så sjukt roligt så jag nästan kissar på mig! Jag kan verkligen rekomendera denna serie till alla.

Imorgon så ska jag åka till min kära Ester, har längtat hela veckan. Söndagkvällarna är nurmera en extremt bra avslutning på min vecka i och med Oskarshamnresorna.

Byebye och på återseénde!

1 vecka sedan

Jag kollade översikten på min blogg och såg detta "1 vecka sedan". Det har verkligen gått en vecka sen jag uppdaterade. Det känns lite som att jag beklagar mig varje gång för att jag är kass på uppdatera. Jag ska sluta beklaga mig, det bestämde jag nu. Jag tror inte att det är bra att beklaga sig, det man har gjort har man gjort. Man får helt enkelt lära sig att leva med det. Som nu, jag får leva med att jag inte uppdaterat på en vecka.

Jag har börjat tröttna på internet. Upptäckte detta för någon dag sedan när jag var online på alla möjliga saker. Jag har tröttnat. Det har kommit till den punkten då man har helt plötsligt en massa måsten på nätet istället för att surfa ut och kolla roliga saker och njuta av tiden man spenderar. Annorlunda känsla att vara lite trött på internet eftersom jag alltid varit en internetkille (förr så hade jag till och med ett lunarkonto där jag samla status). Jag tror ju dock att denna trötthet inte kommer vara ihållande. Oavsett så går man ju alltid online och suget kommer ju komma tillbaka, så är det bara.

Igårkväll så ville jag faktiskt uppdatera bloggen men hade stängt av datorn så det blev inget. Jag hade faktiskt viktiga saker jag ville skriva kring det kristna livet. Jag funderade ett tag på att skriva nu men jag tror inte att jag kommer göra det. Har inte rätta känslan för de. Men håll ögon och öron öppna, det kommer nog dyka upp härt förr eller senare. Byebye

RSS 2.0