wilmer

Idag har varit en spännande dag på många vis. Torsdagar har blivit lite av ens favoritdagar sen man tagit upp rollen som kamratstödjare igen, jag trivs sjukt bra på tingsholmsgymnasiet och tycker att de är extremt kul och givande att få vara där. Nyligen i Ulricehamn har det varit en stor drograssia där man tagit många unga människor som innehavt och langat narkotika. Mediaprogrammet på tingsholm har uppmärksammat detta och sände idag ett radioprogram via deras webradio som handlade om cannabis (klickan fram på http://www.tingsholm.se och kliicka fram webradion så kan man lyssna på programmet där). Jag och Mick, en polis från narkotikaroteln i borås, en professor från lund (via telefon) och kommunalrådet Roland Karlsson deltog i programmet. Jag tyckte det var riktigt roligt att få va med i radio, det va ett bra tillfälle att få berätta för många om att vi finns som kamratstödjare på skolan.

Jag tänkte dela en liten rolig anekdot med er som läser mina numera få blogginlägg. Vart jag än går fram och presenterar mig så kommer det alltid upp att de finns ett skånskt rockband som heter Wilmer X och man får en del frågor kring detta. Jag tänkte bara förtydliga att jag inte är döpt efter Wilmer X (som för övrigt hette Wilmer Pitt innan men av någon anledning som jag inte känner till bytte namn till Wilmer X). Men jag är där emot döpt efter en annan känd karaktär, en världskänd karaktär. Hur många här har läst serietidningen Knasen? Jag är nämligen döpt efter Kansen. Knasen har som förnamn Wilmer egentligen och innan serien på svenska bytte namn till Knasen så hette den "nr.13 Wilmer" och där ifrån har jag fått mitt förnamn. Hedrande eller inte spelar mig ingen roll, det är en rolig anekdot bara. Jag är dessutom inte arg på mina föräldrar för detta utan jag trivs väldigt bra med mitt namn.


        
Knasen (Wilmer)                           Gammal bild från serien, 1971.

På återseende! /Wilmer

facit

Så roligt med en massa kommentarer från förra inlägget. Bra gissningar! Men om sanningen ska fram så är det ju faktiskt bara en person som lyckats gissa rätt och vem skulle det vara om det inte är min kära mor som verkligen plockade hem 100% rätt. Jag gick nämligen med två rätta svar och jag visste inte vilket jag skulle välja men min mor skrev ner båda.
  1.  Ester, Trelleborgs FF och Jesus (Jesus är alltid det rätta svaret och dessutom har jag ett kors runt halsen)
  2. Ester, Trelleborgs FF och att jag får umgås med Ester vilket jag tydligt gör på bilden.
Grattis morsan, du spikade båda. Jag är stolt över dig :)

I övrigt, att åka SAAB är inte ett större nöje än varken umgås med Ester eller Jesus så ni som gissade det borde kanske tagga ner tilltron till detta bilmärke. Hade det varit en min drömaudi eller någon annan extra flådig bil så hade jag kanske omvärderat situationen :P

Godnatt!

sömnlös

Det här med sömn är ett roligt fenomen tycker jag. Jag älskar sömn och att just sova, samtidigt så älskar jag kvällar och sena nätter i kombination med tidiga morgnar när man stiger upp och tar på sig en varm tröja och startar kaffebryggaren. Sen får man sitta med sin bibel och läsa, njuta av kaffe och av lugnet som morgonen ger en. Det är ingen bra kombination att tycka om sömn, sena nätter och tidiga morgonar. Det säger sig själv. Ikväll så var tanken att jag skulle vara duktig och lägga mig i tid så klockan 23:30 släcktes tv:n och jag kröp ner i sängen, sömnlös. Sömnlös är jag för att jag sov 12h senaste natten. Att jag sov 12h beror på att nätterna innan hade jag sovit på tok för lite eftersom jag varit i Oskarshamn och besökt Ester. Summa sumarum, jag för ju skylla mig själv.

Just de, min dator fungerar igen. Den har gjort de i lite över en vecka nu. Grymt skönt! Jag kan inte förstå att den kraschade när jag skulle uppdatera till Windows Vista sp1, så sjukt dåligt att den kraschar då. Nu så vill den uppdatera igen, vet inte om jag vågar. Jag kommer ju våga förr eller senare, men det är bara för att jag kommer bli trött på den dumma skylten som poppar upp och säger "det finns nya uppdateringar till windows vista". Så otroligt dryg skylt!

Nu ska jag försöka det där med sömnen på nytt men innan så ska jag lägga upp en bildtittartävling. Nämn tre saker på bilden nedanför som gör mig lycklig! Godnatt!





RSS 2.0