another prank gone bad

Idag var det den perfekta dagen, eller det skulle bli. Kuppen mot tok-tjejerna var planerad in i sista detalj. Inget kunde gå fel. Men så hände de...

Vi (jag och livskraftteamet) hade letat upp bilder på nakenjanne, han från farmen. Vi hitta en perfekt! På det så klippte vi ut nakenjannes huvud och klistrade in våra egna på sex st. olika bilder. Vi plastade in dom och gav oss iväg till toktjejernas lägenhet med en stege. Vi satte upp bilderna på utsidan av fönstert fast med bildern inåt så när dom kommer hem kommer dom få en nakenchock. Väldigt nöjda går vi tillbaka till kyrkan, jag tar mina saker och åker hem för jag måste hinna få i mig lunch innan jag ska tillbaka. När jag nu är hemma så ringer Emelie från teamet och frågar mig: "Wilmer, var är våra lakan?" Jag är helt oförstående och fattar inte ett skit. Tydligen så har någon varit innen i kyrkan just när vi varit ute och snott alla deras lakan, hur osannolikt är inte de? Nu står jag som huvudmisstänkt eftersom jag visste att dom inte var i kyrkan då trots att dom vet till 100% att jag inte tagit deras lakan, jag var ju med dom när det hände och busa mot tjejerna. Sjukt... Skyldig till ett brott men kommer få skulden för två, typiskt! Just my luck,...


(team-fredrik med nakenjannes kropp, censurerad)



yahweh

Jag har fått en ny kärlek till U2 känner jag. Det var väldigt längesedan jag lyssnade på dom trots att skivorna har stått i cd-hyllan. Ljuvligt är det! Jag satt i förrgårkväll och kollade/lyssnade på U2-dvdn från Vertigoturnén, så sjukt bra!

Har fått en jätteskön start på den här dagen, skulle stigit upp vid nio men låg kvar till lite efter tio och sen klev jag ur sängen. Satte mig vid mitt nystädade skrivbord med fyra mackor och kaffe sen var de internetsurf för hela slanten. Känns riktigt gott att bara kunna få sitta och inte behöva göra eller tänka på något.

Innan fotbollskvällen igår så skulle jag fixa med mitt trådlösa nätverk. Jag var ju i Mjölby i helgen och träffade David Ekberg och hans flickvän Mia (vet inte vad Mia heter i efternamn kom jag nyss på) och han hade en router som han inte använde så jag fick låna den. Hur svårt ska det vara att installera ett trådlöst nätverk? Inte alls tänker man för det är egentligen inte jättesvårt. Själva nätverket gick upp utan problem. Men det som inte fungerade var att koppla upp sig till internet via det trådlösa nätverket vilket är hela poängen med ett trådlöst nätverk. Blir förgrymmad över hur svårt de ska va... suck!

Jag ska fortsätta min dag nu, ska förbereda lite inför morgondagens julfest i kyrkan. C U L8ER ALIGATOR

ps. Bröd med kostfibrer är inte nyttigt att äta ifall man inte är van vid det ds.


fotbollskväll

Det ä snart andra halvlek i matchen Lyon - Barcelona. Det står 1-1. Matchen är sjukt bra och kvällen är väldigt trevlig. Jakob, Elin, Simon, Daniel, Johan, Emelie och Fredrik är hemma hos mig och kollar, har druckit glögg med och käkat lite glass. Nice.

Vilken sjukt, stört sjukt bra idé jag har kommit på idag tillsammans med två andra. Den är sanslöst bra. Men jag kan inte avslöja de, hehe. =P

image42


Byebye.

mjölby

Sitter just nu hemma i David Ekbergs lägenhet efter att spenderat dagen här i mjölby tillsammans med honom, hans flickvän Mia, Cissi och Marie. Det har varit en lugn och trevlig dag, snön har vräkt ner och jag har gått och ramlat, megastörigt.

Jag tror att ajg uppdaterar mer senare, har en nattmacka som väntar och blogga är inte jätte socialt när man är två personer i en lägenhet =P

Godnatt

innebandy.............not

Jepp, så är de. Här gör man sig iordning, drar på sig träningskläder och beger sig till skolan där jag varje onsdag spelar innebandy med lärarna. Jag kommer dit idag och ser att skolan är helt svart. Skit! Jag har glömt att de va studiedag idag... Man blir så besviken när man är taggad för att spela och sen så blir de bara inget, känns som man har massor med energi nu och vet inte vart man ska göra av den.

Har denna veckan försökt komma in i vuxenvärlden ytterliggare ett steg. Gå och lägga sig i normal tid och stiga upp normal tid. Typ någonstans mellan 23 och 24 är det släckdags och stiga upp mellan 07 och 08. Detta livet fungerar inte för mig känner jag. Igår la jag mig 23:36 och idag vakna jag 10:43. Jag känner mig tröttare än någonsin.. Okej, jag sov förvisso för länge, men det var samma visa igår och då steg jag upp 06:30. Alla ni som lever i den vuxna världen, kan ni berätta för mig hur man gör. Jag behöver hjälp. Är det en lång inkörningsprocess som jag måste gå igenom eller hur funkar de? Jag blir så frustrerad...


ungdomsledardag

Imorgon bär det iväg till Aneby och Ralingsåsgården för en ungdomsledardag i regi av Team Med Uppdrag, ska bli riktigt kul. Jag va ju där senast förra veckan då det var återträff och 25 års jubileum. Det va sjukt kul att den dagen, träffa massor med människor som man lärt känna dom här senaste tre åren men framförallt härliga  människor från det gyllene året 04/05. Jag blev när jag var där intervjuad av Trons Värld där jag fick berätta om TMU från en elevs perspektiv och vad det betytt i mitt liv, tidningen kom ut i fredags så har du inte läst det senaste nummert av Trons Värld så gör det, jag finns med på en spalt och bild! Jag har iofs själv inte sett det än, jounalisten lova att skicka ett ex till mig men det har inte kommit än, surt!

Fick en bok och ett väldigt uppmuntrande brev av min underbara lillasyster i fredags och jag blev väldigt glad för det. Maja, om du läser så, tack så hemskt mycket. Jag planerar att ringa dig snart när jag tid en kväll och minnet i behåll. Det är mer problem med minnet än med tiden måste jag erkänna.. Men tack!

Nu är det bara 2,5 veckor kvar till Christer slutar i kyrkan, suck. Det blir tomt när han lämnar, han är en mycket bra pastor med ett stort och varmt hjärta. Grattis Motala, ni har gjort ett kap.

Annars är Gud god och livet levs vidare.

Amen och Godnatt.


Ska jag sova eller inte?

Det är frågan. Har precis haft cellgrupp hemma hos mig och de härliga gänget Jakob, Elin, Marie, Cissi och Christoffer stanna kvar länge och hängde, sjukt kul! Men nu är frågan, vad gör jag? Ska jag sova eller hålla mig vaken. Natten är ju trots allt den bästa tiden på dygnet. Håller jag mig vaken så förstör jag morgondagen... Jag är väldigt splittrad måste jag erkänna. Tiden lär avgöra hur det blir...

Min bil är inte såld än! SUCK! Kom igen nu alla ni som kollar blocket, köp den!


bilförsäljning

Då var det dags. Nu ska jag göra mig av med in kära lilla Golf. Har hittat ett otroligt klipp på en Audi 80 som ska ersätta den. Känner ni någon som är sugen så skicka vidare denna länken.

http://www.blocket.se/vi/14187547.htm?ca=16_s

Byebye

Jesus!

Jag skriver mycket allmän info i min blogg, mycket småhändelser som dyker upp i mitt liv osv. Jag skriver allt för lite om den stora händelsen i mitt liv, det som är absolut störst i mitt liv. Nämligen Jesus!

Ibland så tar man sin tro på Jesus Kristus för givet, det är något som bara är där, något som alltid finns med men man är inte så fokuserad på den. Andra gånger så är den det mest påtagliga man har i sitt liv, ibland kan man inte tänka på något annat än Jesus och när man gör det så fylls hela ens inre med en underbar kärlek, en sån där första förälskelse kärlek och allt är fantastiskt! Oavsett i vilken fas man är i sitt liv så är Jesus sann och trofast. Hans ord och löfte står fast och det är något som man alltid kan räkan med. Jesus är det största och viktigaste som hänt världen, han är orsaken till denna världen, han är orsaken till att vi existerar. Jesus är meningen med allt, han är vägen sanningen och livet.
Allt för sällan sätter jag mig ner eller bara tar en promenad och förundras över Jesus och hans gudomliga natur och vem han är. Allt för sällen tar jag mig tid med bibeln och personlig bön. Jesus är ju värd all vår tid. Han är värd exakt allt! Inget och ingen är viktigare än honom! 

Jesus, min personliga bön och längtan är att få komma så nära dig som det bara är möjligt för en människa. Alldeles för ofta saknar jag viljan och drivkraften att söka dig och ta tid till dig och för det ber jag om förlåtelse. Jesus, förvandla och forma mitt hjärta och liv efter ditt. Min bön är att få bli lik dig. Tack för vem du är, tack för allt du gett mig, tack för din kärlek och trofasthet. Den betyder allt för mig. Amen.


kaffe!!!

Vad surt de kan va när man inte får dricka kaffe. Jag saknar det mycket mer än vad jag trodde jag skulle göra. Det är så här att i slutet av september så slog jag vad med våra två TOK-tjejer Cissi och Marie om att dom inte skulle hitta ner till tingsholmsgymet för att träna under hela oktober månad och det vadet vann jag, gött! Som reaktion på detta blev det ett "kvitt eller dubbelt" bud på att jag inte klarar mig utan kaffe en vecka. Denna vecka har kommit och jag får inte lov att dricka kaffe. Det är såååå surt! Helt plötsligt har man blivit av med sen enda spontandryck. Det man tar till när suget kommer. Sjukt irriterande. Igår så hände de något skumt, jag tappa all simultanförmåga och jag fick problem med att fokusera med ögonen. Jag undrar om detta var avsaknaden av kaffe eller om det var så att jag var sjukt trött? Jag vet inte... I alla fall, en vecka utan kaffe är surt.

Jag hade en annorlunda morgon idag. Hade sovmorgon, riktigt skönt! Men strax efter niotiden så ringde Christer och väckte mig och undrade om inte jag kunde gå hem till TOK-killarna Christoffer och Daniel för att väcka dom. Dom hade försovit sig till både handledarsamtal och ämnestudie. Jag gjorde det och allt blev nog frid och fröjd. Men sköna ligga och dra sig morgon försvann och istället hamna jag vid datorn och bloggen med tre skinkmackor och ett glas mjölk. Fin start på dagen!

sorg

Det finns mycket här i världen man kan sörja över. Dom senaste 2-3 veckorna har jag kollat på 138 Scrubs avsnitt, exakt alla som släppts. När man följt en tv-serie jättemycket så är det alltid lika sorgligt när man kommer till seriens slut, det lämnar en liten saknad. Precis så känner jag nu... Jag kommer sakna att kunna slänga mig på soffan och bara kolla på Scrubs. Nu är ju inte serien helt slut, säsong 7 håller på att släppas så det kommer ett nytt avsnitt i veckan nu men när hela säsongen är släppt så kommer det inte komma några nya Scrubs avsnitt. Men sånt är livet... Nu måste jag hitta något nytt som kan fylla min fritid. Ni som läser bloggen får gärna komma med förslag, jag kommer seriöst tänka över varje idé ni kommer med. Man kanske till och med kan få det till att bli en tävling, en tävling där det finns pris.. Okej, nu ska jag gå och sätta mig på toa och tänka ut ett pris till "Kom på Wilmers nya fritidssysselsättningtvälingen" så får ni börja tänka på bra förslag..



Over and out...!

48h

Det känns som om dom flesta inläggen här kretsar kring mitt jobb som ungdomsledare och att det ständigt är en massa happenings jag skriver om. Stämmer detta? Oavsett, nu händer det igen.

Schemat var LAN 48h vilket jag förkortade ner till 42. Jag kom till kyrkan i tsidags ca. 15.30 och kom hem idag torsdag ca. 15.00. Då hade det varit LAN i kyrkans källarlokal 42h där i mellan. Dom andra timmarna var förberedelse och undanplockning/städning. Man märker hur gammal man blivit när man lanar med en massa yngre förmågor, förutom att reaktionstiden på counter strike är lika snabb som en pensionär försöker lära sig skicka sms till att en hög ljudnivå och en massa stim och skrik gör mig en smula utmattad. På den gamla goda tiden, 4-5år sedan så hade ju ett 48h lan varit a piece of cake. Tungt.. Nånting som är ännu mer tungt att avslutningen på lanet var förkastligt dålig! En av människorna som rörde sig i pingstkyrkan i natt stal en av landeltagarnas laptop och sånt är rent utsagt fruktansvärt uruselt gjort! Jag blir så hemskt arg och ledsen på sånt beteénde. Man gör inte så mot sina medmänniskor! Händelsen är självklart polisanmäld. Skulle den skyldige möjligvis läsa min blogg så vill jag säga: lämna tillbaka datorn och gör rätt för dig! Du borde skämmas....! Det är sånt här man inte räknar med när man arrangerar lan, jag trodde det var en självklarhet att man inte stjäl av sina medmänniskor på detta viset men jag hade tydligen fel. Resultatet av detta kan bli att pingstkyrkan i Ulricehamn har arrangerat sitt första och sista stora lan. Tråkigt för alla dom som hade skitkul och skötte sig ypperligt bra.

Nu är det rehabilitering för den här mannen som gäller. Tjipp och hej.

RSS 2.0