hurtig

Jag har varit hurtig idag, riktigt skönt! Det enda sura var att jag glömde min handduk hemma.

blogghumör

Ju mer jag tänker på det så är tv något som verkligen gör en människa dummare. Idag känner jag mig ganska dum eftersom det känns som om tv:n har stulit en dag från mig. Men det är kanske mer jag som är dum än tv:n. Förmodligen är det så men hur kul är det att alltid vända alla fel mot sig själv, nä, det inte roligt alls så därför är det tv:ns fel! Såklart finns det undantag, all sorts tv gör inte en människa dum. Själv så har jag zappat mellan Discovery Channel och Eurosport så man har ju inte slösat bort tiden på riktig "skit-tv". Men jag tror att man blir dummare av att bara sitta ner och bli matad även om det är bra program, det måste vara bättre att aktivera sig själv och lära eller få "input" från annat håll. Idag vid 18-tiden så blev jag så trött på mig själv så jag tog mig i kragen och gjorde något. Jag tog en promenad ner till kallbadhuset där jag bastade, badade, duschade för att sen promenera hem igen. Väl hemma så tog jag itu med mitt enorma diskberg och under tiden så rann kaffet ner i bryggaren och nu ligger jag i min soffa med datorn i knäet och njuter av ett problemfritt liv. Jag håller även på med samhällsprotest just nu, jag har stängt tv:n och har i en sann anarkistanda startat radion. Men om ärligheten ska fram så är det inte bara anarkisten i mig som har startat radion, det är även fotbollsfånen som är sugen på att följa det glödheta skånederbyt mellan Helsingborgs IF och Malmö FF. Det är en grym match, eller det verkar vara en riktigt grym match. Farsan är på Olympia och följer tillställningen live, han är ett praktas. Jag borde vara där och se matchen, suck....

Jag ligger och funderar  på om jag ska vara hurtig imorgon, ska jag det? Mina tankar seglar åt att stiga upp vid 6-tiden imorgon och sticka ut på en löprunda för att sen kallbada innan jag ska vara i kyrkan kl. 9. Jag är ju väldigt sugen och inspirerad nu men det kommer jag verkligen inte vara imorgonbitti så det gäller att ha bestämt sig, verklien bestämt sig om det ska bli av. Usch, ska jag verkligen vara hurtig...?

Nä, nu har mitt kaffe blivit kallt och när kaffet är kallt så svalnar även mina annars så glödheta och flinka fingrar. Så detta blir slutet på blogginlägget. Tack och hej...

ouppmärksamhet, då är olyckan framme

Så skulle man kunna sammanfatta det faktiskt. Jag har haft en toppenrolig helg då allt flutit på. Men igår eftermiddag så var man ouppmärksam i ca. 5 sekunder och det krävdes inte mer för att något surt skulle hända. Jag backade in i en lyktstolpe, tryckte in bakluckan och kofångaren. Nu går inte bakluckan att stänga och jag måste rikta om stommen så jag kan sätta på en ny lucka. Hade i och för sig riktig tur genom att hitta en vit lucka i Borås som passade in på min bil billigt. Jag hade förmodligen kunnat byta luckan själv om det bara va det som skulle göras men att rikta stommen, nja.. det är lite overkill för mig och tyvärr för min del så är det de som är den kostsamma biten i detta projektet. Så nu kommer W. Larsson vara en fattig (eller ännu fattigare) man.


  



I sådana här lägen är det väldigt tacksamt att vara frälst. Hade det inte varit för att jag hade Jesus i mitt liv så hade min gårdag varit totalt förstörd, idag hade varit förstörd och jag hade förmodligen gått och surat hela sommaren över detta eftersom sommarkassan var tom. Men som jag skrev i förra inlägget på bloggen "Kasta alla era bekymmer på honom (Jesus), ty han har omsorg om er." Så det är precis de jag tänker göra, kasta mitt bekymmer på Herren och det kommer ordna sig, var så säker. Sen är det dessutom inte direkt en livskris att va med om en liten olycka, livet fortsätter ju oavsett, det är ju trots allt bara en bil.

Matt 6:24-34. Ett ord värt att leva efter.. "Gör er alltså inte bekymmer för morgondagen..."

Nu så fortsätter min lediga måndag, vet inte vad jag ska hitta på men något blir det. Hoppas att alla får en välsignad och underbar dag!


vilket väder

Jag är helt förstummad av det underbara vädert som råder i Ulricehamn just nu! Det är nästan sjukt. Tänk att efter denna sjukt dåliga vintern som varit full av regn och rusk, sen sommaren-07 då det var en översvämmningsommar så har man inte direkt varit bortskämd med vackra dagar. Men nu så har solen brutit igenom och jag älskar det. Ikväll på cellgruppen så kunde jag sitta ute med bara ett linne utan att frysa och njuta av att solen värmde upp kroppen.

Vi hade en väldigt skön cellgruppsamling ikväll tyckte jag. Istället för att vara i kyrkan drog vi ner till sjön och satte oss vid borden där och hade tagit med fika. Ostmackor, muffins, kaffe och saft. Satt och bara njöt tillsammans, sen läste vi bibeln (1Pet 5) och bad tillsammans. Väldigt kul och spännande att göra det ute bland "vanligt folk", kändes lite annorlunda. Egentligen är det skrämmande att det känns annorlunda för det är de sista det ska vara. Att be och ta del a Guds ord är det mest naturliga i ett kristet liv och jag drömmer om att människor ska få se och uppleva Jesus, så då måste jag försöka visa dom Jesus. Det kanske gick förbi någon som såg vad vi gjorde och det väcktes en tanke, såddes ett frö... En sak är säkert, destu mer man visar upp Jesus ju fler frön kommer att sås. 

 

  




Jesus är grym! Han är så otroligt skön! Det är ju så att man som kristen inte alltid lever på rosa moln och livet dansar fram på väldoftande röda rosor. Läser du din bibel så står det aldrig att om du följer Jesus så blir livet rosa, mjukt och skönt (tack och lov, jag gillar inte rosa). I Jak1:2-3 står det så här: Räkna det som den största glädje, mina bröder (och systrar), när ni råkar ut för alla slags prövningar. Ni vet ju att när er tro sätts på prov, så gör prövningen er uthålliga. Detta var ett av dom första, om inte det första bibelordet jag lärde mig när jag började på bibelskola för 3,5 år sedan och det känns lite som om denna versen blivit ett signum för mitt liv, prövning, prövning som sen leder till uthållighet. Det är dock svårt att vara tacksam över när det verkligen svider, men nu, när man jobbat sig igenom så är man ju bara glad. Man vet att man formats, slipats, man har lärt sig nya livserfarenheter. Ibland vet man inte vad det är man prövats i eller vad man lärt sig men det brukar tiden utvisa. En sak är ju säkert, man vandrar framåt på livets väg tillsammans med Jesus och det finns inget bättre. Faktum är att det är i prövning vår tro, vår karaktär stärks. Det är ett sundhetstecken för en kristen, att leva i prövning. För det är när det gör lite ont, när man får några ärr och slag man verkligen vet att man lever och bibeln är full med verser som talar om lidandets väg. Lidandets väg är Jesus väg, via dolorosa. Så till dig som är kristen och går runt och tänker: "Varför är det så jobbigt att följa Gud, varför känns det bara meningslöst. Ingen av mina vänner eller dom andra i kyrakn verkar tycka det är jobbigt, för dom är livet bara seger..." Var inte rädd!! Att det tar emot att föjla Jesus är ett tecken på att du vandrar Guds väg. Gud kommer möta din längtan, han kommer svara på dina frågor. Så bit i det sura äpplet och håll ut, änden på tunneln är nära.

Ödmjuka er alltså under hans mäktiga hand, så skall han upphöja er när hans tid är inne. Och kasta alla era bekymmer på honom, ty han har omsorg om er. - 1Pet 5:6-7 -


ralle

Jag har spenderart dagen på Ralingsåsgården, på tmu:s ungdomsledar dag där temat var "innaför skalet". Det är så grymt uppmuntrande att komma iväg en dag så där. Pratade lite med Christer Brandt som jobbar på tmu och han sa att önskan är att det ska få kunna vara ett "vattenhål" att komma på besök. Det är verkligen ett vattenhål! Man blir så grymt uppmuntrad och jag tycker att man varje gång får väldigt goa verktyg med sig hem. Så tack tmu för denna dagen, den har varit underbar! Sen så den som ska ha det största tacket är alltid Jesus, så tack Jesus för allt jag fått uppleva idag, tack för allt du gett mig. Tack för livet och tack för livet tillsammans med dig!

Kvällen har spenderats tillsammans med tonårskillarna ute på sturebadet, ett ljuvligt vårväder som värmer hela vägen in i själen! Nu är det dags för Champions League, Liverpool - Chelsea. Mumma!

image157

das weekend

Helgen är passerad. För mig så är måndag också lite helgdag eftersom det är dagen då jag alltid är ledig. Det har varit en socialt mycket trevlig helg, Peter kom och hälsade på och vi dedikera vår lördag till att bli en sportlördag, Junne fick också hänga på och det var mycket trevligt. By the way, great sucess Junne! Game, set and match, eller vad ska man säga? Väl spelat säger jag iaf =)
Stackars Cissi har varit helt bortlämnad då Marie åkt till Tenerifa en vecka för att söka sol så jag och Peter tog hand om henne på lördagkvällen, inget lätt jobb men vi gjorde det. Dagen efter tog vi hjälp av Zeipel och Danne. Det blev en utomhusdag då vi efter gudstjänsten fixa kycklingsallad och gick ner till sjön och åt, Cissi mynnade som vanligt några grymt roliga uttryck som förgyllde min dag, "Jaaaaaaaa" och "Vet ni, jag har glasögon, det är jobbigt". Sen på kvällen var det grill hemma hos Carlséns. Det belv grymt kul när vi tog fram Gunnars stjärnkikare och titta i den, inte mot stjärnorna utan mer mot det vackra kallbadhuset för att se hur mycket man egentligen såg, det var väldigt kul och mer än så säger jag inte...

Ikväll så har jag varit i Gnosjö och hälsat på Stoffe, grymt trevligt. Kul att se allt som hänt i huset, det kommer bli grymt snyggt sen när allt är klart. En sak är tydligt, det tar 50 min att köra till honom så det kommer bli ett mer regelbundet umgänge, vi har verkligen träffats pinsamt lite trots denna minimala distans. Det ska bli ändring! Stoffe är ju trots allt den vän som jag har mest historia med av alla och det är ingen slump att vi fortfarande umgås. En grymt bra kille helt enkelt!

Imorgon är det ungdomsledardag i Aneby som gäller, ska bli kul att komma till Ralle. Det är ju inte varje dag man är där men lika roligt varje gång man kommer dit, lika roligt och alltid andligt uppbyggligt!


 
  
  


Jesus, you are awsome!

fredagsbön

Fy vad gött det är att samlas till bön! Det är så otroligt skönt! Och detta trots jag försov mig en halvtimme imorse. Det är så gött att ha trosyskon, bröder och systrar i Herren som man så vackert säger på frikyrkospråket. Men det största tacket ska inte mina trosyskon få utan det ska Jesus få. Det är Jesus som kan förnya ens krafter, fylla på ens inre liv tills det flödar över på alla fronter. Det är Jesus som är klippan som aldrig vacklar, klippan som alltid står. Bygger man sin grund på den klippan så får man också ett fäste som aldrig släpper om man är beredd på att alltid bygga på klippan Jesus.

Jesus, tack för denna dagen! Tack för dagens möjligheter, tack för din skapelse!

Välsignelse till folket!


?

Hmm, jag har verkligen ingenting att skriva om och trots detta faktum känner jag endå suget efter att blogga. Min dag är ju egentligen skittråkig att skriva om, den såg precis ut som gårdagen förutom att jag spela innebandy innan jag tog en joggingtur.

Jag börjar känna av träningsverk i min kropp nu, gött! Dom felsta kanske inte tycker om träningsverk men sån är inte jag. Jag älskar träningsverk! Jag kan inte riktigt beskriva känslan inom mig. Den landar någonstans vad jag skulle beskriva en rättfärdighet över att känna sig sliten. Träningsverk får en att känna sig levande och det är en känsla jag gillar, levande.

Nä, nu har jag verkligen ingen fantasi kvar, verkligen nollställd. Därav några taskiga meningar kring träningsverk, hur kul är det att läsa egentligen...?

Nåväl, det kommer kanske ett intressantare blogginlägg imorgon. Godnatt!

vilken dag

Vilken härlig dag det är! Så otroligt skön... Vaknade, fick i mig ett gott ord, käkade, lät tiden bara gå och jag bara njöt av att inte behöva göra någonting alls. Eftermiddagen spenderades utomhus i ett underbart vårväder men joggingstället på. Göteborgsvarvet närmar sig med stormsteg och jag måste ta ansvar för min urusla fysiska form, jag har en månad på mig att göra något åt saken annars så kommer Wilmer kanske glida in på en +2h tid och det är inte acceptabelt! Efter ett hårt träningspass så väntade mitt älskade kallbadhus för återhämtning. Jag tror att det är grymt bra för kroppen att bada bastu efter träning för att sen kylas ner snabbt och vara nedkyld. Jag har läst att flera allsvenska klubbar (i alla fall Trelleborg och Djurgården) badar kallt efter alla träningspass för det hjälper musklerna att återhämta sig snabbare. Så det kommer vara kallbad efter varje träning som gäller för mig. Nu är det en efterlängtad middag som väntar mig, spagetti och köttfärsås, my favorite.

En annan sak, det kan hända att mitt internet dör ut när som helst eftersom jag kommer byta bredbandsleverantör så om bloggen inte uppdateras på ett tag eller om ni som känner mig inte ser mig online på msn och skype så vet ni varför. Vill man höra om min spännande vardag så har jag en telefon och det går att ringa på den. Bye!


 
image148
En naken utsikt ifrån mitt kallbadhus =P

diplomatresultat

Är precis hemkommen från Vångavallen där det pigga Trelleborg tog emot det tunga Malmö FF. En match där Malmö höll i taktpinnen och ägde bollen mest men lyckades inte skapa något vasst framåt alls, däremot så hade Trelleborg några riktigt vassa avslut på mål, tyvärr gick inte bollen över mållinjen. Resultat 0-0.
Det var skitkallt att stå och kolla på matchen, lite får jag nog skylla mig själv eftersom jag endast hade på mig en luvtröja med min TFF-tröja utanpå. Nu när jag är hemkommen så har min kära mor ordnat ett fotbad åt mig. I barndomshemmet så finns det inte varmt vatten i kökskranen så därför har min mor kompenserat de genom att använda vattenkokaren för att värma på mitt fotbad och nu är det så hett så mina fötter kan endast drömma om hur skönt det skulle kännas att få bli riktigt varma.

Imorgon bär det tillbaka hem till Ulricehamn efter en uppfriskande helg i det skånska slättlandskapet.


  
  


matchstart

Nu är det dags för årets drabbning och jag är laddad till max!! Forza Trelle!!

 

då var de firat

Jag befinner mig hemma i Trelleborg, i mitt gamla rum och ligger i en säng som står precis där min gamla säng brukade stå. Det är skönt att komma hem. Man kan slappna av på ett helt annat sätt än vad man brukar. Det är precis vad jag behöver!

Igår så var vi ute och firade fars 50-års dag bara vi i familjen. Vi gick ut på en fin resturang i Malmö och åt och verkligen njöt tillsammans. Jag tog en mediumstekt Oxfilé och till efterrätt en bit chokladtårta, ljuvligt gott! Under middagen så gav vi han hans present också. Han fick öppna ett paket där det fanns två mindre presenter i det stora paketet. Den första var ett litet fotokollage med bilder och personliga hälsningar från oss i familjen, i slutet av kollaget fanns det en rebus som berättade vad hans present - En resa till Kuba. Han blev nog ganska skärrad först, han har alltid pratat om resor och däribland nämnt Kuba men han hade ingen tanke på att han skulle få det i present. Farsan blev väldigt glad och var/är väldigt tacksam (andra presenten var en bok om Kuba...). Kul att få ge honom något som han kommer glädjas över resten av hans liv. Han har alltid sagt att han ska bli 100 år så han har ju bara kommit halvvgäs nu. Efter middagen så blev det kaffe på Espresso House följt av bowling på big bowl, en bowlingmatch som jag var ytterst nära på att vinne om det inte varit för att mina jeans sprack i grenen... suck! Andra paret på ett halvår. En för mig lite tråkig avslutning på en fruktansvärt trevlig kväll, men jag tar med mig det trevliga och ska försöka glömma det mindre roliga, det var trots allt mina favoritjeans som gick sönder.

                                         
              Fler bilder från kvällen kommer, dom finns för stunden i min systers kamera.


Imorgon väntar årets viktigaste fotbollsmatch, Trelleborgs FF tar emot storebror Malmö FF. Jag kommer stå i True Bluesklacken och skrika mig hes. Efter matchen kommer jag antingen vara den gladaste människan på jorden eller den bittraste människan på jorden. För allas trevnad så hoppas vi på en Trelleborgseger! Godnatt!


hemma bra men hemma bäst

Det känns lite mysko att kunna säga "åka hem till Trelleborg" samtidigt som man säger "åka hem till Ulricehamn". Jag besitter lyxen av att ha två platser som jag kan ärligt kalla hem. En väldigt tacksam situation. Jag kom hem ikväll i alla fall efter en visit i Göteborg som kostade mig 180kr i parkeringsavgift! Nästan värt att chansa på att slippa böter när p-avgiften är så hög... Körde den långa vägen till Trelleborg sen efter, riktigt skönt att man fått på sommardäcken. Vädert var perfekt bilväder, torra vägar, bra sikt och en ljuvlig utsikt över havet och solnedgången när man körde längs E6an söderut.

                  

Jag längtar efter mer av Jesus, längtar efter att bara få lov att vara med honom, bara va. Det är lätt att man missar meningen med ens tillvaro, med ens liv. Lätt att fylla upp med allt annat. Just nu så känner jag bara en längtan efter att få tid att bara umgås med Jesus. Det är som man har en bästa vän som man inte umgåtts med noga med på ett tag och tillslut så kommer man till punkten då man upptäcker saknaden. Jag saknar och längtar efter att få spendera mer tid med Jesus, inte för att hålla på med förberedelse eller för att man jobbar i kyrkan utan att bara få slappna av, andas ut och vara. Det finns ingen bättre tillvaro än det...

Jesus, tack för allt du gjort i mitt liv. Jag längtar efter dig. Jesus, möt mitt hjärta, möt min längtan...

min far fyller 50år

Idag är det den 8 april och för väldigt många så betyder det inte ett jota men min familj är inte som alla andra så därför är 8 april en speciell dag. Idag så fyller min far 50år. Jag har ringt hem och gratulerat honom och jag kommer hem till helgen för att fira denna händelse. Han vill inte bli firad för en femma i protokollet är inte så jätte ungt men eftersom han springer ifrån mig på göteborgsvarvet så håller jag inte med honom.

I övrigt har det varit en dag i praktikens tecken, jag har bytt till sommardäck på bilen och sen tvättat den. Kändes så otroligt skönt att få sommardäck på, jag älskar verkligen sommardäck! Sen hade jag inte tvättat bilen på tre månader och eftersom jag har en vit bil så syntes det att de var dags för en tvätt. Känns så gött att få gjort något praktiskt med händerna för en gång skull, är inte särskilt ofta man gör de. Konstigt hur lite olja och skit under naglarna kan få en att må bra, livet är bra konstigt ibland men jag gillar de!

Det blev en sväng till kallbadhuset ikväll med killgruppen från kyrkan. Jag är ju typ frälst på kallbadhuset och det roliga var att alla grabbar gillade det också! Perfekt!

Champions league har följt där Liverpool slog ut Arsenal med 4-2, jag höll på Arsenal och normalt borde jag vara lite ledsen just nu men matchen var så otroligt bra så det är omöjligt att sitta med en sur min efter en sån här kväll. Och dag för den delen. Nu så väntar att bara slöa på internet, kolla lite Scrubs, göra inget särskilt helt enkelt :-)
 
Kram och nattinatt om en stund.


back to reality

Idag kom jag och gänget hem från Motala efter varit där på möteshelg. Ungdomsgänget i kyrkan och jag höll i ett ungdomsmöte på lördagkvällen och var delaktiga i gudstjänsten på söndagen.  Det var verkligen jätteroligt i helgen tyckte jag. Så grymt kul att se ungdomsgänget göra något nytt. Jag hoppas att det var en utvecklande erfarenhet och att de kommer få bli ett roligt minne. Det var väldigt spännande att komma till ett nytt sammanhang och få predika också, riktigt kul. Kändes lite konstigt, är van vid att tala till folk som vet vem man är och känner en. Men det var väldigt roligt! Temat för helgen blev "den barmhärtige samariten" (Luk 10).

Just nu står jag i valet och kvalet om jag ska sova eller inte. Jag vill sova men jag har fastnat i en kriminalfilm med Clint Wastwood i huvudrollen, den varar 45min till. Normalt hade jag inte tvekat men Jakob kommer förbi imorgonbitti så ska vi käka frukost och sen kallbada.

Kram och hej leverpastej =P

motala

Då bär det snart iväg till Motala. Jag och ungdomarna ska hålla i ett ungdomsmöte där ikväll och imorgon kommer vi vara delaktiga i gudstjänsten i baptistkyrkan, där Christer Roshamn är pastor. Ska bli riktigt spännande och kul i helgen!

Nu är det frukost som gäller och en sista genomgång av predikan som jag håller ikväll. Cya

batteridriven rakning

Efter haft problem med avloppet i min lägenhet till badkaret så har jag nu ikväll för första gången fått ta en ordentlig dusch med högt tryck. Det var mer än en vecka sedan sist. När man har längre hår så behöver man lite tryck för att kunna få det ordentligt, de va kanske därför jag var trött på håret för några dagar sedan (är det fortfarande, men inte lika mycket). Efter den riktigt sköna duschen som säkert varade i 30 min så var det dags för att raka mig. Idag på posten så kom det en ny rakhyvel till mig, en sån "prova första gången gratis-hyvel". Den är batteridriven och vibrerar för att ge någon form av mikropulser för att det ska bli en närmre och bättre rakning men om jag ska vara ärlig så märkte jag noll skillnad på resultatet. Jag gjorde dessutom ett experiment och rakade hälften med vibration och andra hälften utan, ingen skillnad. Jag kan inte påstå att jag är förvånad. Ytterliggare en totalt meningslös produkt i detta gigantiska konsumtionsamhälle.



Se resultatet av min vibrerande rakning




I övrigt så förstår jag mig inte på mig själv. Har aldrig upplevt mig så här pendlande som jag känner mig just nu. Ena stunden kan allt vara sol sen kan det bara vända sådär rakt upp och ner till att bli pannkaka. Jag förstår inte. Det konstiga är att de påverkar alla områdena i livet. Man blir trött fysiskt, orkar inte göra något praktiskt samtidigt som ens tankar är tilltrasslade. Ibland försöker man ta ett krafttag och ordna upp allt genom att försöka göra något strukturerat men det funkar inte, de håller en liten stund. Det börjar bli ganska surt att känna så här måste jag medge. Någonstans inom mig så känner jag att jag måste slappna av och bara försöka släppa allt men det är mycket lättare sagt än gjort. Hur gör man när man släpper allt? Rent praktiskt kan jag inte släppa allt eftersom man har ansvar men att släppa allt inom sig, att lägga ifrån sig det man bär på. Hur?

Jesus, hjälp mig att släppa allt och ge det till dig. Jag behöver din hjälp. Jag kan inte själv. Jag vet inte hur man gör. Du har sagt att om någon av dina arbetare bär på bördor så ska du skänka vila (Matt 11). Jag ber om vila. Hjälp mig att släppa taget och förtrösta på dig.

då var de klart

Var precis nere på stan och postade ett brev. Det var referensuppgifter till bibelskola livskraft. Jag har totalt skrivit sex stycken nu, känns riktigt gött. Vem kunde ana att sex av ungdomarna här i kyrkan ville och var beredda på att satsa ett år så här på bibelskola? Inte jag. Det känns så sjukt kul och bra att dom gör de! Är mycket glad över detta. Dom har sökt in till Team med Uppdrag, bibelskola livskraft, där jag själv gick en gång i tiden. Jag skulle vilja påstå att jag har inte sagt till någon av ungdomarna som söker "sök till livskraft" utan det är snarare tvärtom att dom berättat för mig att dom vill gå där eller varit intresserade av bibelskola och då har jag berättat om TMU och andra skolor. Men att dom alla valde TMU tycker jag personligen är jätteroligt! Dom kommer få ett superbra år, förmodligen det bästa någonsin =)

Nu ska jag göra något annat, får se vad.. orkar inte skriva här mer. Ha en skön dag alla läsare!

den bästa eftermiddagen/kvällen...?

Jag skulle nog kalla det en av dom bästa på väldigt länge. Orkar inte skriva för mycket men det vart födelsedagsfirande för tok-Daniel och då belv det en start med 2,5h på kallbadhus som sen följdes upp med middagslagning hemma hos mig. Jakob tog initiativet vid spisen och det blev benfri kotlett, klyftpotatis bearnaisesås och lite wookade grönsaker, jag satte ihop en kladdkaka. Middagen åts framför champions league där Manchester United spöa Roma med 2-0 på bortaplan. Go match! Och en mycket skön kväll!!

   

Godnatt!

tff, skor och hår

Dagens ytliga inlägg kommer här. Igår var det en speciell dag, en väldigt speciell dag! Jag hade längtat efter gårdagen mer än vad en femåring längtar efter julafton. Trelleborgs FF spelade sin öppningsmatch borta mot ÖSK. Hela dagen spenderades i TFF-tröja och halsdauk och mina tänkar låg ständigt med laget. Grymt surt att jag inte kunde följa matchen via radio, tv eller internet pga att jag satt i församlingsledningsmöte på kvällen. Det sämsta av allt var när jag kom hem och starta text-tv och såg ÖSK - TFF 1-0. SKIT!!!! Förlust till råga på allt!! Jag blir så ledsen i mitt hjärta, på riktigt!

För en vecka sedan var jag ute på zoovillage och beställde ett par skor, ett par navyblue converse. Dom kom idag, glädje!! Utöver de så har jag uppgraderat mitt bredband när jag bytte leverantör från Tele2 till bredbandsbolaget, förutom uppgraderingen från 2mbit till 20mbit så spara jag också in ca. 100kr i månaden. Kan de bli bättre? Fast eftersom jag gillar att unna mig har jag beställt lilla boxerpaketet som kommer ge mig tillgång till tv9, eurosport, tv4+ och discovery channel. Allt detta för 79kr/mån. Perfekt de med, bara bra kanaler där sport finns!




Nu vidare till punkt tre enligt min rubrik. Hår. Jag har dom tre senaste dagarna verkligen blivit trött på mitt långa hår. Riktigt trött och jag vet inte vad eller hur jag ska göra något åt det, om jag ens ska göra något åt de. Jag avskyr hår och frisyrer, att gå till frisör. Jag bara tycker att allt sånt är drygt. Det är också av den anledningen jag fått långt hår, jag har inte velat klippa mig och när man har långt hår så behöver man inte fixa frisyr. Men just nu är jag trött på det...

That's it for me! Käk och kallbadhus som gäller nu! Kram och hej!

RSS 2.0