suck, pust och stön

Då var man tillbaka till rutinerna i kyrkan igen efter påskhelgen, kändes riktigt gött. Vi har börjat med bön och lovsångsamling innan varje ungdomsamling, det är verkligen så gött att få ladda upp en timme innan på de viset. Det kom mycket folk ikväll på samlingen. Jag tyckte att de var en väldigt bra kväll måste jag erkänna, kändes gött under andakten och gemenskapen där nere var väldigt trevlig. Sen att jag och Jakob avslutade kvällen med fyra raka segrar på Fifa gjorde ju inte saken sämre (Kalle och Victor, hem och träna med er =P).

Men trots att allt verkligen känns gött och går bra så händer de jämt tråkiga saker. Jag förstår det inte! För lite mer än vecka sen hade vi ett nytt inbrott där vårt högtalarsystem stals och det var sönderslagna dörrar på hela nedanvåningen, riktigt surt! Idag trots den goa samlingen så var det skadegörelse på nytt. Jag kommer upp från källaren där alla ska hänga nere och möter ett sönderryckt barngaller (skydd för trappan så barnen inte trillar ner). Då har någon bara ställt sig och ryckt sönder det av ingen anledning mer än att få uppmärksamhet av sina polare, så otroligt onödigt och tråkigt för oss som verkligen jobbar med kyrkans samling! Detta är ju ingen engångsföreteésle heller, varje vecka är det något nytt. Finns det ingen respekt för andras egendom längre? Finns det ingen hjärnaktivitet hos vissa? Samtidigt i all denna frustration så kan man inte göra mer än att tycka synd om dom som gör så här. Det finns alltid bakomliggande faktorer till destruktivt beteénde och ofta är det väldigt tragiska saker. Jag lider verkligen med kidsen. Förstår ni inte att vi som människor, som kyrka vill ert bästa? Vi vill ju finnas där för er och hjälpa er, vara ett stöd. Oavsett hur mycket skit som händer i kyrkan kommer vi alltid finnas kvar för er men för vår skull ber jag er, snälla uppför er...!

Nu ska jag sova, innebandy och filmmaraton i kyrkan imorgon. Det blir alla Matrixfilmerna, very nice!

tröskverk nr.1

Alltså mitt tålamod prövas tills max just nu. Helt sjukt! Min dator har verkligen börjat flippa ut totalt. Nu så har fläkten till grafikortet flippat ur totalt och den låter högre än allt annat som finns, jag skulle överdriva om jag kalla det dammsugare men det är de jag vill likna det vid. Hur kul är det att ha en dator som låter som en dammsugare!? Jag köpte ju en laptop för jag ville ha en diskret och tyst dator. Ännu mer typiskt är att garantin gick ut för 27 dagar sen. Kul, skitkul.... not!

fokus...?

Livet är fullt av en massa olika frågor som man mer eller mindre är sugen på att få besvarade. För mig personligen så har jag försökt och försöker leva varje dag som den kommer och inte planera för långt framåt och tänka för mycket på framtid. Det har helt enkelt kännts ganska onödigt att gå att undra och tänka på vad framtiden har att erbjuda eftersom jag vet att jag vill viga hela mitt liv åt Gud, exakt allt som har med livet att göra vill jag ge Gud, där ska inte finnas ett område där Han inte fått leda mitt beslut. När man har det synsättet att man överlåter alla ens livsval åt någon annan så kan man släppa kontrollen, eller man försöker åtminstone släppa kontrollen och när man gör det så har jag också försökt att släppa alla mina egna personliga planer för jag vill inte att mitt "jag" ska vara ett hinder för Guds plan. Det är ett helt fantastiskt liv att leva, att få ge allt till Gud. Det är ett liv jag vill leva och har bestämt mig för att leva no matter what the cost. Att bara tänka tanken att universums skapare har planerat mig och kartlagt mitt liv är faktiskt hur stort som helst och den kartan vill jag följa för jag tror att det är de bästa livet man kan få leva. Så, då är de ju bara att tuta och köra, eller?

Jag önskar ibland att de var så lätt. Men när man lägger sig på huvudkudden på kvällen för att somna så är man inte mer än människa och som människa är man inte fullständig, inte ens nära. Inte jag i alla fall. Den senaste tiden har det varit väldigt svårt att fokusera på det man vill med sitt liv, att följa Gud och ge det fullt till Honom. Jag vet ärligt inte varför, men att hålla sig fokuserad och på alerten har verkligen och är verkligen en kamp, mer än vad det brukar vara. Kämpar man mycket blir man till slut trött och det är väl lite så jag känner mig nu. En sak är säker, när man är trött behöver man vila. Man behöver inte direkt vara hjärnkirurg för att lista ut den lätta. Jesus gjorde likadant när han var trött, han vilade. Det är ingen slump att Gud slängde in sabbatsdagen bland budorden eller att han själv vilade sjunde dagen då han skapat allt. Bibeln talar mycket om vikten av vila och att få koppla av.

No matter what the cost I will follow Christ. Det är min övertygelse! Min övertygelse om Jesus och vad han gjort för mig personligen och dig personligen är starkare än all ofokus, splittrade tankar och trötthet i världen. Jag har beslutat mig för att klamra mig fast vid korset och det tänker jag göra även denna gången när det sliter i en. Varje gång jag tidigare i mitt liv upplevt slitning och kamp i ens kristna liv så har jag försökt klamra mig fast vid korset och varje gång så har man kommit ur det som en gladare och lyckligare människa och det är man inte för att man är stolt eller anser sig själv vara duktig utan det är mer att man fått en större uppenbarelse av vem Jesus och vilken kärlek det finns i korsets budskap. 

I psaltaren 89, i slutet av psalmen så kan vi läsa hur en frustrerad författare uttrycker sig till Gud. Hur författaren (esraiten Etan) uttrycker sin irritation till Gud, hur han ställer frågor till Gud och känner sig förmodligen ganska så nere. Men Etan avslutar psalmen på det absolut bästa sättet man kan avsluta en psalm på... "Lovad vare Herren i evighet! Amen, amen."  Trots motstånd så var Etan besluten om att stå fast och klamra sig fast, ett vitnessbörd som jag tänker ta med mig i mitt liv.

Tack Jesus för det livet du erbjuder. Tack för allt du gjort för mig. Tack för din kärleksgärning på korset. Tack för det liv du utstakat åt mig. Tack för kärlek. Lovad vare Herren i evighet! Amen, amen!


hur osannolikt är det här?

Surfade på expressens hemsida och hittade denna artikeln. Läs och förundra dig över det manliga könet.

http://www.expressen.se/nyheter/1.1095839/gemma-20-fodde-barn-nar-hennes-kille-sov

tre dagar

Jag är hemkommen från tre dagar, det har varit en riktigt go konferens! Jag har mest varit engagerad som förebedjare men det har varit riktigt bra! Det är mäktigt att få vara med och be för andra människor, det är mycket som kan hända när man lägger händerna på någon och ber att den Helige Ande ska komma. Coolt är de! Undervisningen från tre dagar ska läggas ut på nätet och vara gratis att ladda hem, det kan ni göra på tredagar.se.

Kom hem till Ulircehamn nu sent ikväll, känns skönt att vara hemma igen. Sitter bara lungt och lyssnar på lite skön musik och låter mina tankar sväva iväg lite. Det är väldigt skönt att få göra de ibland. Försöker samla tankar och intryck från den gångna helgen... Men det ska jag fortsätta att göra nu ifrån huvudkudden så godnatt till er alla!



rastlöshet kontra löpning

Om lite drygt två månader ska jag springa göteborgsvarvet för fjärde året i rad. Jag har som vanligt inte tagit det seriöst med träningen inför men det finns två månader kvar att rätta till det. Skulle de börja nu ikväll/inatt? Det var nämligen så här att för ungefär en timme sedan att jag blev väldigt rastlös och jag var/är inte trött. Vad gör man? Jo, självklart! Man börjar ladda inför göteborgsvarvet. Jag kom precis hem från en 8km löprunda i ett kallt, mörkt och snöigt vinterväder. Tiden på 8km behöver förbättras om jag ska tangera min 1h 47min från förra året men detta var en god start.

image123
Tumme upp!

trysilfoto '08

  
  
  
  
  
  
  


Killar vs. Tjejer

Alltså det pågär en jämställdhetsdebatt i detta landet som är utan dess like. Jag uttrycker mig ibland kring ämnet jämnställdhet men när jag gör det så blir det oftast endast för att provocera. Ganska kul tycker somliga, mindre kul tycker andra. Personligen så tycker jag oftast att det är roligt, så länge jag lyckas hålla mig inom acceptabla gränser. Jag tänker inte dedikera detta inlägg till vad jag tycker om kvotering och påtvingade pappa/mamma dagar osv utan istället så tänker jag låta två andra personer få gå lös på varandra i denna debatten. Nämligen Gudrun Schyman och Måns från tv-programmet "Anders & Måns".


Klicka här!

tiden jobbar emot mig

Efter fadäsen igår då mitt blogginlägg försvann ska jag försöka mig på ett nytt. Idag flödar inte inspirationen alls lika mycket som den gjorde igår men det får gå i vilket fall som helst. Jag är grymt trött idag, vet inte varför. Det har iofs varit ganska mycket senaste tiden så egentligen är de inget konstigt att vara trött. Jag har typ legat på sängen och halvsovit hela eftermiddagen, riktigt skönt!

Jag hade celeberet besök i helgen av en bror och en mor. Det var mycket trevligt att ni hälsade på. Tyvärr så träffar man familjen inte lika mycket som man önskar, brorsan hängde ju med till trysil så då träffa jag honom men resten av familjen hade jag inte sett sen i julas och jag har fortfarande inte hunnit med att träffa far och syster. Men Trelleborg hägrar om  några veckor och då kommer hela familjen vara samlad.

    
Jag hade tagit med bilden på morsan men jag tror inte att hon uppskattat att jag publicera henne i pyjamasbxor.

Igår så testade jag något nytt. Ulricehamns kallbadhus! Så otroligt sjukt bra var det. Jag och Jakob badade och bastade där i 2,5h igår. Man kände sig så sjukt fräsh efteråt, både hygieniskt, i huvudet och allting typ. Det kommer inom den snaraste tiden införskaffas ett årskort. Minst en gång i veckan blir de. För alla ni som aldirg testat detta, nu måste prova. För så bra är det!

Nu hägrar annat denna dagen för min del. Byebye.


giv mig styrka

Jag har haft lite dåligt samvete eftersom jag inte uppdaterat bloggen den senaste tiden. Jag har faktiskt ganska mycket att skriva men har inte hunnit riktigt. Så nu satte jag mig ner och skrev och skulle ladda upp lite bilder och så hux flux från ingenstans försvinner hela inlägget så nu orkar jag inte göra om det eftersom klockan är alldeles för mycket. Jag sätter min tilltro tills imorgon, då ska de nog komma ett nytt blogginlägg.

G**na*t

besök

Jag har min mor och lillebror på besök över helgen, riktigt trevligt. Just nu ligger morsan i soffan och bara vill somna men det kan hon inte eftersom jag har sökt på "björn gustafsson" youtube. Han är verkligen sjukt rolig! I vilket fall, dom kommer stanna över hela helgen och åker hem på söndag. Jag är egentligen astrött men känner inte av någonting, jag steg upp klockan 05.30 imorse och har varit vaken sen dess. Det är 22h nu. Stört.

Vet ni vad det roliga är med att träffa sin mor igen efter så här lång tid, det är nyfikenheten från hennes sida om hur det går med kvinnorna i mitt liv. Hon brukar säga så här "jag kommer säkert va den sista som får veta något". Eli säger direkt så här. "Vad? Han har redan en flickvän fast du vet inte det än..." Så roligt! Morsan blir paranoid till tusen. I alla fall, det är ganska roligt att hon är så otroligt nyfiken. Man kan verkligen spela på det hur långt som helst...

Nä, nu ska jag nog stänga datorn så jag och dom andra kan sova. Det vore väl ganska så soledariskt av mig?
Godnatt.

disiplinsproblem

Jepp, jämt och ständigt får man borttas med sina extrema disiplinproblem. Förresten, stavas disiplin med "s" eller "c"? Jag blev osäker.

Igår var jag i göteborg på en pastorslunch i Gilead och lyssnade på Scott Wilson, en ledare inom Hillsongsammanhang i Europa och han sa något intressant. Han sa mycket intressanta saker för att va exakt men en sak stack ut lite. Han sa för att va en bra ledare så fungerar det inte att vi bara använder oss av våra styrkor och endast gör de vi är bra på. Utan som ledare så måste vi lära oss att förbättra våra svagheter mycket mer än att jobba på våra starkare sidor. Sen tala han utifrån andens frukter i Gal 5 och han sa att man borde göra en lista och rangordna sig själv 1-10 på hur pass "bra" frukten är i ens liv och är den inte bra så jobba på det. Inget direkt revolutionerande att man måste jobba på sin personlighet och karaktär dirket men just de att han lyfte fram andens frukter som exempel var väldigt intressant. Han sa att om alla frukterna visar sig så kommer det göra hur mycket som helst för ditt ledarskap, lägg ditt fokus på dom, det räcker. Man kan nämligen inte gömma sig bakom att "jag har inte fått tålamodets gåva" just därför att tålamod är ingen gåva, det är en frukt av ditt andliga liv, en frukt smo växer fram och som kan växa fram i alla.

Ni skrev jag ju disiplinsproblem som rubrik och dumt nog så står ju inte disiplin med som en andlig frukt men "självbehärskning" finns med och jag tycker att de är väldigt likt disiplin på många sätt. Jag måste träna min disiplin, hur gör jag?`

Ronny Sidenvik ringde mig nyss och undra om jag var sugen på lunch, det är jag! Så om 6 min hämtar Ronny upp mig så ska vi käka lite, mycket trevligt!

Adjökens...


en salig mix

Alla som känner mig och umgås relativt regelbundet tror jag ha märkt att Wilmer Larsson lider armsvett som tar sin form i att mina t-shirts blir blöta under armarna. Detta är ett grymt irriterande problem och mynnar ofta ut i att jag väldigt sällan bara går i t-shirt. Jag har nu tagit drastiska åtgärder mot det här problemet, vissa skulle kunna kalla de "gay" men jag skulle nog påstå att uttrycket desperat är bättre. Jag har rakat mig under armarna och är numera slät som en barnrumpa i armhålorna. Jag tänkte att tjejer ser ju inte ut att svettas på samma sätt som killar och vad är skillnade mellan tjejer och killar? Jo, enkelt! Tjejer rakar sig under armarna, nästan alla tjejer iaf. Så detta har jag testat nu och det har hjälpt lite, tyvärr inte så mycket som jag hoppades på.



En annan rolig sak som har hänt som verkligen är värd att berättas på bloggen, det är egentligen värt ett helt eget inlägg men jag orkar inte skriva två så därför kommer de nu. Jag var ju på evangelistveckan förra veckan och hade det skitbra. På torsdagen så predikade Egil Svartdahl om att vara kristen i ett postmodernistiskt samhälle, hur bygger vi kyrka? Han hade en massa olika punkter som han gick igenom och efter varje punkt så fick vi i bänkarna diskutera lite utifrån de han sa. Jag satt med ungdomsledaren i Mjölby, Viktor och Christer Brandt. Egil kom till punkten "mindre prat - mer handling" och vi skulle få kommentera. Jag sa till Viktor och Christer att jag skulle strunta i att ta ungdomarna till Nyhem och istället åka till Hultsfred. Egil ville ha lite feedback av det som sagts ute i bänkarna och då sa Viktor till mig att jag skulle säga vad jag sagt, jag tvekade men efter lite påtryckning så gav jag snabbt vika. Jag räckte upp handen och fick ordet och sa högt och resligt så att alla kunde höra "skippa Nyhem - åk till Hultsfred". Egil börja skratta på scen under tiden Pelle Hörnmark (föreståndare i pingst jkpg) förklarade vad Hultsfred va. Långt senare på dagen så är det dags att åka hem från jönköping och jag har lovat en kille som hette Anders från Helsingborg skjuts till Ulricehamn, han kände inte mig och jag kände inte honom. Vi pratar lite i bilen om vad som hade varit bäst under veckan och då säger han ungefär så här "idag på mötet var de någon som sa skippa nyhem och åk till hultsfred, de va bäst" och jag blev helt paff. Jag berättade för honom att de var jag som sagt de och vi hade ett riktigt gott skratt och vi hade ett riktigt trevligt samtal hela vägen hem. Historien slutar inte här för i söndags loggade jag in på crossnet och såg att jag fått ett gästboksinlägg av Jennier Lönn där hon skrev att jag var citerad på dagen.se. Jag kollade snabbt upp de och såg detta "klicka här för att se". Fy vad roligt att min lilla kommentar fick en snöbollseffekt! Faktiskt hur kul som helst!

image93


Nu är det sömn som gäller, har en spännande dag imorgon! Kram och godnatt!




hultsfred '08

Det har ju varit på tapeten länge men spiken sitter ju inte på plats förrän man slagit hammaren på den så att säga. Ikväll så bokades biljetterna till hultsfred '08 och anmälningen till streetchurch gjordes vilket betyder att det är klappat och klart nu. Jag bokade fyra biljetter och ska hämta imorgon, jag bokade till några av ungdomarna från kyrkan också. Mycket pengar de egentligen, 4*1590 + 120 = 6480kr om min huvudräkning inte ljuger. Men helt klart värt varje öre och dessutom så kommer jag bara stå för min biljett, resten av pengarna får jag tillbaka.

image89

image90

Snart är det äntligen dags igen! Jag längtar!!  

teknikens under


Kan någon berätta för mig varför allt går emot mig just nu, det känns som om jag blir förföljd. Helt värdelöst är de ju! Jag pratar om något så världsligt som teknikens under. Denna veckan har varit kass när det kommer till allt som har med teknik att göra. Först så krånglade min usb-hårddisk och jag trodde att den var för evigt borta för mig men som tur va gick den igång igen. Efter det så var det datorn tur att muppa sig och den har inte riktigt slutat med de än, den hängar sig ofta och det är en massa småskit som bara retar gallfeber på en. Men det stannar inte där utan eländet fortsätter, i natt var det iPodens tur att bråka med mig. Min iPod har totalhängt sig så jag måste återställa den men när jag ska göra det så vill datorn hänga sig så mina nerver har totalt brännt ut sig så slitna som dom är för stunden. Det kommer ta lång tid innan dom repar sig. Förhoppningsvis så kommer all teknik har repat sig snart, annars så vet jag inte vad som händer. Man har kanske gjort sig för beroende av teknik...?


image88

fredag

Då var det fredag. Veckan har gått väldigt fort, det blir lätt så när man har roligt. Evangelistveckan var riktigt grym! Jag önskar att jag kunde sammanfatta den åt er läsare men jag kan inte göra de. Undervisningen som gavs var verkligen guld värd! Jag sitter här nu hemma och försöker processera den, tänka, gå igenom, vad kan jag använda mig av osv. Förhoppningsvis kan jag använda mig av allt på något sätt, kanske inte medvetet. Saken är den att jag är grymt gasad, hur peppad som helst. Men jag vill verkligen inte bara va gasad och peppad för att det sen inte ska leda någon vart. Jag känner att risken är att man blir som en fet bil med många hästkrafter, trycker man hårt på gasen och bara kör på kommer hjulen att spinna medans bilen inte rör sig ur fläcken. Konsten är väl någonstans att hitta dragläget, att ge lagom med gas, släppa kopplingen lite så att man kan röra sig framåt. Hur gör man det? Där ligger min brottningskamp i nuläget, hur tar jag vara på det jag fått i veckan? Hur ska det bli en verklighet i mitt liv, hur går man vidare? Dessa frågor är inte bara frågor jag ställer mig utan det är också min bön till Gud.
Hur Gud, hur går jag vidare med allt detta du har gett mig? Led mig och hjälp mig att inte kasta bort eller gräva ner dom redskap du gett mig..

Svårt, mycket svårt. Fast samtidigt är det inte alls svårt, vet ni varför? För att Gud är mer mån om att dom redskap/gåvor han har gett oss, att dom ska komma i funktion än vad vi är. Jag kan vilja, önska och brinna för en sak hur mycket som helst men sanningen är att Gud vill, önskar och brinner mycket, mycket mer än vad jag gör och det är Gud som sitter på all makt, det är han som sitter på tronen. Så det enda man kan göra är att krypa till korset egentligen och klamra sig fast där med ett oerhört ödmjukt hjärta så kommer man få se Guds ledning konkret i ens liv, i våra liv. Ikläd dig villighetens skor och kryp till korset så kan vad som helst ske. AMEN!

Herre, tack för din storhet, din härlighet. Låt allt vi gör få återspegla dig, allt är till din ära. Hjälp mig att frukta dig mer än människor, gör mig totalt fri. Fyll mig med helig Ande.

liveuppdatering

Jag bloggar live från e-veckan i jönköping. Har precis suttit och lyssnar på Magnus Persson, pastor i United Öresundskyrkani Malmö. Han talade om förkunnelse, hur vi kommunicerar evangelium så att människor förstår. Grymt bra verktyg att få ha med sig tillbaka till Ulircehamn sen. Det blir lätt så att man kör med principen "learning by doing" och det är ju jättebra, erfarnhet är ju den bästa läxen men det är väldigt skönt att få lite input utifrån, en riktining lite hur man ska gå framåt, så de är grymt tacksamt. Måste säga att e-veckan hiittils har varit hur bra som helst, förutom all skitbra undervisning man fått så har jag fått upptäcka hur viktigt det är att få träffa andra människor från andra sammanhang och hur det kan belysa ens egen situation och att det kan bli till stor hjälp. Nu ska Egil Svartdahl dra igång så jag måste sluta här, det kommer kanske någon mer uppdatering under dagen, vem vet?

Kram å hej.

taggad

Inspirerad är ett bättre ord än taggad, jag orkar bara inte ändra rubriken. Ligger hemma i min säng nu efter två dagar i jönköping på evangelistveckan. Det har verkligen varit hur bra som helst och framför allt dagens undervisning, jag önskar att hela frikkyrkosverige och även övriga sverige skulle hört det som talades från talarstolen. Jag tror att jag blivit lite småkäri Pelle Hörnmark och Egil Svartdahl, så sjukt bra. Pelle talade om "utan förnyelse så dör vi", otroligt innerligt, äkta och framförallt sant. Jag såg det som ett profetiskt ord rakt in i den svenska kyrkosjälen. Den predikan kommer jag leva på länge. Egil pratade på kvällen om att "sträcka på dig, räta på ryggen". Han avslutade annorlunda med att be alla sitta ner och dom som ordet talat till skulle få ställa sig konkret upp med "räta" på sig. Så mäktigt när man ser många resa sig, alla möjliga, pastorer, ungdomsledare och alla andra. Det kändes i hela mig hur Gud bara verkade i lokalen, Gud gjorde mirakel denna kvällen och han fick upprätta många människor, jag bara vet det djup inom mig. Det var verkligen så fantastiskt att få se..

Jag skulle sjukt gärna vilja skriva mer men jag är astrött, ska upp tidigt imorgon för at bege mig in till jönköping igen. Men jag vill endå bara avsluta med att säga, loppet är inte kört. Det är inte ute med svensk frikyrklighet, det är inte ute med kyrkan eller med Jesus. Vi kommer en dag få se ett förvandlat Sverige, var så säker, vi kommer få se ett förvandlat Ulricehamnm, en förvandlad församling. Gud kommer upprätta och uppväcka på nytt, var så säker!

Amen, Halleluja och Godnatt!

e-veckan

Jag står just nu i crossnets monter och lånar deras dator, tänkte passa på att droppa ner några rader. Jag befinner mig i jönköping på evangelistveckan och tänker va här nu i tre dagar så mitt liv på bloggen kommer inte vara så jätteaktivt. Det har varit en mycket bra dag hittils, bra undervisning. Lyssnade till Sam Wholin innan idag där han talade om att vara kristen på 2000-talet. Mycket bra tyckte jag, tala in i situationen á Ulricehamn. Har stora förväntningar på morgondagen, Pelle Hörnmark ska inleda med att tala kring ämnet "utan förvandling så dör vi", det ska bli så sjukt spännande att höra. Bara titeln får mig att rysa...

Nu är det snart champios league på O'lareys som gäller tillsammans med Jonathan Ulenius, Samuel och Gustaf. Ska bli riktigt nice!

Usch, jag kan inte släppa att det ska bli så spännande att lyssna imorgon! Fy vad spännande det ska bli!

gårdagens practical joke

Okej, nu har det gått en natts sömn så jag har fått fundera över hur jag ska göra med mitt "nya" hem. Resultatet av mina tankar är: Jag orkar verkligen inte flytta tillbaka bokhyllan in i vardagsrummet så därför har mitt kök nu blivit kök/kontor/arbetsrum och mitt vardagsrum är sovrum/tv-rum/matsalsrum. Inte illa att få in allt detta på ynka 44 kvm.
Jag var däremot tvungen att göra några smärre ändringar för att detta skulle bli praktiskt bra, jag flytta tillbaka soffan till sin ursprngsplats och köksbordet (matsalsbordet - måste vänja mig vid namnbytet nu) står där dessa anonyma busar ställt soffan. Efter att ha summerat detta så måste jag erkänna att jag är väldigt nöjd med resultatet, riktigt nöjd. Nu har jag ju till och med plats med att spela innebandy i köket! Perfekt! A practical joke gone very very good helt enkelt. Jag lägger upp lite foto så får ni alla se hur det blev när det "nya" hemmet blev klart =)


    


Fint va??


dagens i-landsproblem

Har hängt i jönköping hela helgen och fixat å trixat men det tänker inte jag kommentera mer om här utan nattens inlägg tillägnas "dagens i-landsproblem".. Dagens i-landsproblem är att folk stjäl mina ideér, så tråkigt! Jag efterlyser ny fantasi...

För cirka 1,5 år sedan så gjorde jag och det dåvarande tmu-teamet en kupp mot kamratstödjarna, vi stal lägenhetsnycklar och möblerade om lägenheten när dom inte var hemma. Sjukt kul och ideén var klockren och det är den fortfarande men nu har någon kopierat den rakt av.. suck. Jag kom hem nu inatt och då har någon gjort exakt samma sak mot mig. Det är ju världens roligaste grej att göra och jag måste nästan säga att äntligen har någon gjort ett practical joke mot mig, det var liksom på tiden eftersom jag har en del på mitt samvete. Men varför kopiera min egen idé? Det är bara dålig fantasi så för de måste jag ge dagens ris. Sammanfattningsvis, kul skämt, sjukt bra men dålig fantasi så där blir de bakläxa.

Här kommer lite bilder...

          

           

Bara så ni vet, jag kommer inte orka möblera tillbaka så nu kommer jag bo så här. Måste även passa på att säga tack, all min disk var borta när jag kom hem och det var rent och dammsugat. Tack!! Jag hade verkligen ångest över att jag behövde städa och nu slipper jag =) ¨

Godnatt!

RSS 2.0