sommar!!

För det är det, sommar!! Fy vad skönt! Jag njuter i hela kroppen över detta väder som för tillfället råder i vårt avlånga land. Hela denna helgen har bara varit ljuvlig, grilla och bada varje kväll, spelat beachvolleyboll, gå barfota och lätta på kläderna! Det är underbart! Har tillbringat så mycket tid som man bara kan utomhus.

Helgen har även präglat fram några fina minnen, Peter och Elin blev tillsammans, avskedsfesten för Elin och Jenny, grillningar med ungdomarna i kyrkan. Jag predikade i helgen och det gick bra, roligt att få predika! Nä, det är fantastiskt när sommaren bryter fram. Ikväll åt jag min första tallrik jordgubbar med grädde, jag njöt något hejdlöst! Tack Gud för sommaren!!

VÄRLDENS BÄSTA NYHET!!

ÄNTLIGEN!!!!!! Jag kan inte med ord skrika ut min glädje! Peter Thörnberg och Elin Hedblad har lämnat singellivet och slagit sin påsar ihop! Vad ska jag säga, jag är så glad för deras skull!!
image37

Vist är dom fina tillsammans?! ;-)

en rolig anekdot

Jag va precis ute och surfade på aftonbladets hemsida och hittade ett reportage som berättade att en kvinna blivit mördad vilket i sig är grymt tragiskt. Jag beklagar sorgen för alla som kände denna kvinna. Men saken är att i detta reportaget så utgår det från att man hittat henne död i skogen och så har aftonbladet tagit ett flygfoto över skogen och ritat dit en pil på bilden som pekar på vart man hittat kvinnan. Och det är denna bilden som är den roliga anekdoten. Tänk dig själv nu, ett flygfoto på granskog i Sverige, man ser ingen bebyggelse alls, med en pil på fotot som pekar på vart man hittat kvinnan. Är det meningen att vi ska känna igen var? Ska vi som ser bilden tänka,aha! Det va där dom hittade henne. Jag menar det är ju liksom väldigt lätt att veta exakt var det är med tanke på att det finns så lite granskog i Sverige och den granskog vi har ser ju inte likadan ut ifrån luften alls. Nänä..  Det jag egentligen vill säga är att den som publicerat de fotot måste verkligen ha tänkt till, kul att se att vi har så smarta reportrar som ska förmedla nyheter till oss. Jaja, du kanske inte tycker att den här lilla upptäckten är så märkvärdig och jag kan helt och hållet förstå dig men samtidigt måste jag ändå lyfta det. Dels för att de är lite kul och dels för att ställa den seriösa frågan, hur dumma är vi svenskar?

Jag vill bara klargöra en sak, mitt samvete lider lite. Jag försöker verkligen inte göra mig rolig över det tragiska mordet, av den anledning har jag inte länkat till reportaget. Bara så ni som läser inte tror att jag tar lätt på sådana här saker utan jag beklagar verkligen vad som har hänt.

årets första beachvolleyboll

Idag var dagen då sandalerna och t-shirten togs av, sommarshortsen på. Lite sand mellan tårna, en halvsumpig boll och ett slappt nät. Men det va årets första beachvolleyboll och det va gött! Senast jag beträdde planen var nog tillsammans med Kalle i inoffeciella folkhögskole sm och det va ganska så exakt ett år sen. Idag hade jag Daniel Sidenvik vid min sida och på andra sidan stod dom, gänget från Missionskyrkan, Christian och Emmanuel. Det var en Pingst vs. Mission drabbning som så många gånger förr resulterade i två raka segrar för Pingstkyrkan! Svingött! En perfekt inledning på en beachvolleybollsäsong.

Hej svejs...


RSS 2.0